Valoarea nutritionista a ciupercii tibetane, ce contine ciuperca tibetana

Valoarea nutritiva a ciupercii tibetane

muguri de chefirMugurii de Chefir sunt o comunitate gelatinoasa de bacterii si drojdii într-o matrice de proteine, lipide, si zaharuri. Ciuperca arata ca monolit de fibre albe de brânza moale sau conopida. Ciuperca tanara este de 5-6mm în diametru si ajunge la 40-50mm in diametru înainte de împartire.

Microflorei dominante sunt Saccharomyces chefir, chefir Torula, caucasicus Lactobacillus, specii Leuconnostoc, streptococi lactici si drojdie cu lactoza-fermentata .

Lactobacilii sunt organisme care pot fi gasite pe suprafata de aproape fiecare planta.

Specii de Lactobacili sunt, de asemenea, gasite în gurile noastre, intestine, si canale de nastere.

Un medic Europene, Dr. Johannes Kühl, a realizat unul dintre studiile cele mai important despre acidul lactic. In cercetarile sale, el a descoperit ca Chefirul are o cantitate foarte ridicat în acid lactic.

În consecinta, a constatat ca regimul alimentar echilibrat, cu o cantitate ridicata de acid lactic a fost o buna protectie împotriva cancerului.

Poti comanda acum chefir-ul dorit.

Comentarii:

NICOLETA ,INEU
10.mar.10
Mama mea foloseste de catava luni aceasta ciuperca si se simte foarte bine ,a avut probleme cu ficatul ,dar acum par sa fi disparut

Mari
si eu folosesc chefirul si ma simt bin

Aura
1.oct.10
I-am dat fetitei mele de 3 ani ciuperca kefir deoarece era constipata.e f buna .acum nu mai avem probleme.

Maria
19.oct.10
Si eu folosesc chefirul si ma simt bine .

Cazacu Petronela
29.11.11
"este foarte bun pt imunitatea la copii". "nu trebuie sa se intinda ,asta inseamna ca ceva nu e inregula, ori sunt prea multe ori nu e bun laptele multa sanatata Aura ".Adauga un comentariu

Nume:*
Comentariu:*