cumpar chefir , vand kefir

Modalitati de plata.

Plata prin ramburs la Posta Romana.

Metoda de plata prin ramburs presupune achitarea unui produs in momentul ridicarii lui de la oficiul postal aferent adresei cumparatorului.

Coletul ce contine cursul dorit se va trimite pe adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda.
In aproximativ 3 pana la 6 zile de la expediere, o sa primiti in cutia postala o recomandata de la Posta Romana. Pe aceasta recomandata scrie ca ati primit un colet la posta si ca sunteti invitat sa-l ridicati.
Pe baza recomandatei si a buletinului/cartii de identitate puteti ridica coletul de la oficiul postal aferent adresei specificate.

In cazul in care nu primiti in cutia postala un fluturas de notificare in 6-7 zile (lucratoare) de la efectuarea comenzii, va rugam sa verificati, la oficiul postal de care apartineti, sosirea coletului.

Plata prin ramburs la firma Fan Courier.

Metoda de plata prin ramburs la firma de curierat presupune achitarea unui produs in momentul ridicarii lui de la agentul firmei de curierat sau de la sediul firmei.

Coletul ce contine produsul dorit se va trimite pe adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda.

Pentru ridicarea coletului veti fi sunat de un agent al firmei de curierat pentru a stabili ora la care va poate aduce coletul.

Pretul de transport este stabilit de catre firma de curierat. Informatii gasiti pe site-ul firmei Otto Curier

Taxa de trimitere sau Returul rambursului este stabilita de firma de curierat si se calculeaza in felul urmator: (25 lei + 2% din valoare)+TVA. Mai multe pe site-ul Otto Curier .

Pe scurt, pentru ridicarea coletului va trebui sa platiti pe langa pretul coletului, taxa de transport + taxa de trimitere.